Glasnik Sai Vibrionike

" Kad god vidite nesretnu, bolesnu ili potištenu osobu, to je polje vašeg sluţenja,seve. " Sri Sathya Sai Baba
Hands Reaching Out

Strah i konstipacija 02854...UK


Praktičaru je došla majka sa sinom starim skoro 3 godine koji je patio od konstipacije 2 godine. Bio je povučen i bojao se ljudi, uključujući vlastitog oca. Naročito se plašio kad je trebao na toalet. Kada je praktičar razgovarao s njim, izgledao je prestrašeno i držao se za majku. Imao je slab apetit. Dobio je sljedeće:
CC4.4 Constipation + CC12.2 Child tonic + CC15.1 Mental & Emotional tonicTDS

Roditelji su saopćili praktičaru da se već nakon prve doze desilo nešto predivno. Dječak je izrazio želju da spava s ocem dok je prije želio biti samo uz majku! A nakon nekoliko dana, dijete se više nije bojalo čak i kad je išlo na toalet, što se sad dešavalo svaki dan. Također je sad opušteniji i prijateljskiji. Praktičar je primijetio da dječak ne prianja uz majku kao prije. Trčkarao je okolo kao druga zdrava djeca njegova uzrasta. Nastavlja uzimati lijek BD naredna dva tjedna, a zatim OD dok ne završi

Urednik komentar:
Ukoliko koristite Sai Ram mašinu za potenciranje:
NM6 Calming + NM13 Constipation + NM69 CB 8 + NM75 Debility + NM90 Nutrition + BR2 Blood Sugar + BR4 Fear + BR8 Constipation + SM5 Peace & Love Alignment + SM9 Lack of Confidence.